top of page
20230108-C1_03456Winterflow.jpg

Flow Retreats

Welkom op onze website! Wij zijn Imke en Linda, al twintig jaar vriendinnen en allebei yogateacher (vinyasa en yin). Ieder seizoen organiseren wij een Flow Retreat, waarin we je uitnodigen om mee te bewegen op de flow van het seizoen. Om je een weekend te laten dragen. En in alle rust en ontspanning (weer) de verbinding te vinden met jezelf. 

Met je hart, je lijf, je zijn.

Ga je mee?

20230108-C1_03480Winterflow.jpg

Het team

Wij bewandelen ieder ons eigen pad op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, yoga en spiritualiteit. Deze thema's spelen ook een steeds grotere rol in onze vriendschap en we inspireren elkaar hier ook in. Én we ontdekten dat het verschil in ervaring en beleving elkaar heel mooi aanvult. Na diverse opleidingen in yoga, bewustzijn, body- en ademwerk helpen wij anderen ook graag met ontspanning, verbinding en inner work.  

Dit weekend creëren wij natuurlijk niet alleen! Chef Rense maakt voor ons het lekkerste, gezonde, bio vega(n) eten klaar. En onze lieve host zorgt ervoor dat je in een warm bad terecht komt.  

Winterflow

Onze eerste editie in januari, Winterflow, was een verwarmend,  verbindend en magisch weekend waar wij met veel dankbaarheid op terug kijken. Bekijk hier de foto's van onze vorige editie.Benieuwd hoe eerdere deelneemsters het retreat ervaren hebben? Lees het in de reviews.

20230108-C1_03503Winterflow.jpg

Lenteflow

De tweede editie, Lenteflow, was ook zo verbindend en magisch. Met veertien vrouwen genoten we van de energie van het nieuwe seizoen. Op de mooiste plek midden in de natuur van Twente. Bekijk hier de foto's! 

bottom of page