Linda.mindfulnesstrainer.jpg

Wat ik graag voor anderen wil betekenen is dat waar ik zelf ook zo mee geholpen ben: je laten voelen dat je er mag zijn. En hoe je daar ook zelf (weer) in kan gaan geloven. Weer in verbinding komen met jezelf. De aarde onder je voeten voelen, gegrond. 

Waarom? 

In mijn tiener en twintiger jaren had ik het best moeilijk met mezelf. Ik piekerde veel en had last van negatieve gedachten en emoties. Door mijn eigen gedachten raakte ik soms in paniek. Na een relatiebreuk in 2011 besefte ik mij ineens: ik leef volledig op een automatische piloot en laat me compleet leiden door deze heftige emoties.

Een mindfulnesstraining kwam op mijn pad en opende mijn ogen (en mijn hart). Al die stress, al dat gepieker en die oordelen: het hoeft niet. Ik vond de rust om met mezelf om te gaan en er gingen deuren voor mij open. Deuren naar mijn innerlijke wereld en deuren in het dagelijks leven. Ik ontdekte: als ik kan leven met dat wat er is, dan leef ik.

Mindfulness
Mindfulness heeft mijn leven in balans gebracht. Het geeft me nog steeds handvatten om uitdagingen aan te gaan. Hier wil ik anderen ook mee helpen! In 2016 heb ik daarom de eerste opleiding tot trainer gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness.


Opleidingen
Na de vervolgopleiding in 2018 heb ik de opleiding tot Lifecoach afgerond, zodat ik de training ook 1 op 1 kan geven, gecombineerd met coaching. Ook volgde ik een opleiding tot Reiki Master en BRTT-trainer. BRTT staat voor Body Remembers Trauma Therapie. Een combinatie van lichaamswerk en breathwork. Ook heb ik sinds kort mijn Yin Yoga Teacher certificaat. De combinatie met mindfulness is echt mooi, ook om anderen dat te laten ervaren. Omdat ik mensen graag help met bewust zijn. Met het hoofd, maar veel meer nog met en in het lijf. 

 

Blijven ontwikkelen
Ik wil mensen graag helpen maar zelf zoek ik ook graag hulp in mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo ben ik nu volop bezig met (systemisch) innerlijk kind werk en procesmeditaties. Ook Human Design heeft mij interesse. Dit geeft mij weer inzichten die ik ook graag gebruik als trainer en coach.

Innerlijke reis
Jou de ruimte geven om je aandacht op een vriendelijke manier naar binnen te keren en je bewustzijn te vergroten. Zodat je minder op je automatische piloot leeft, die zoveel stress veroorzaakt. Ik neem je graag mee op een innerlijke reis naar het hier en nu. Maar geef je vooral ook tools mee, zodat je het na de training of een aantal sessies zelf kan. 

Persoonlijk
Ik woon met mijn vriend Marvin en zoontjes Moos en Luno in Amsterdam-Noord. In mijn (of onze) vrije tijd ga ik graag naar het Twiske, naar de stad met vriendinnen of naar een leuk festival of concert. Ik ben uiteraard ook veel op de yogamat te vinden. De technieken die mij zoveel rust geven en mijn bewustzijn vergroten, deel ik graag met anderen. Thuiskomen bij jezelf… Dat gun ik iedereen!