top of page
Linda.mindfulnesstrainer.jpg

Wat ik graag voor anderen wil betekenen is dat waar ik zelf ook zo mee geholpen ben: je laten voelen dat je er mag zijn. En hoe je daar ook zelf (weer) in kan gaan geloven. Weer in verbinding komen met jezelf. De aarde onder je voeten voelen, gegrond. Voor mij persoonlijk begon dat traject met bewustwording. Dat heb ik geleerd door mindfulness te beoefenen.

Waarom wil ik helpen? 

In mijn tiener en twintiger jaren piekerde ik veel en had last van negatieve gedachten en emoties. Door mijn eigen gedachten raakte ik soms in paniek. Na veel therapie en een relatiebreuk in 2011 besefte ik mij: ik leef volledig op een automatische piloot en laat me compleet leiden door deze heftige emoties.

Een mindfulnesstraining kwam op mijn pad en opende mijn ogen (en mijn hart). Al die stress, al dat gepieker en die oordelen: het hoeft niet. Ik vond de rust om met mezelf om te gaan en er gingen deuren voor mij open. Deuren naar mijn innerlijke wereld en deuren in het dagelijks leven. Ik ontdekte: als ik kan leven met dat wat er is, dan leef ik.

Mindfulness
Mindfulness heeft mijn leven in balans gebracht. Het geeft me nog dagelijks handvatten om uitdagingen aan te gaan. Hier wil ik anderen ook mee helpen! In 2016 heb ik daarom de eerste opleiding tot trainer gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness. Gevolgd door de vervolgopleiding, waarna je de officiele training mag geven.


Lichaamsgericht coachen
Zo rond 2018 ontdekte ik meer interessante methoden waarmee ik mijzelf en anderen kan helpen. Ik heb de opleiding tot Lifecoach afgerond, zodat ik de mindfulnesstraining ook 1 op 1 kan aanbieden en mensen kan begeleiden met andere 'levensvragen'. Ook ben ik sinds juni 2022 Yin Yoga Teacher (200hr). De combinatie yin & mindfulness is geweldig, ook om anderen dat te laten ervaren. Omdat ik mensen graag help met bewust zijn. Met het hoofd, maar veel meer nog met en in het lijf. 

 

Blijven ontwikkelen
Zelf zoek ik ook nog steeds graag hulp in mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit geeft mij weer inzichten die ik ook graag gebruik als trainer en coach. Zo ben ik nu volop bezig met (systemisch) innerlijk kind werk en procesmeditaties. 

Innerlijke reis
Jou de ruimte geven om je aandacht op een vriendelijke manier naar binnen te keren en je bewustzijn te vergroten. Zodat je minder op je automatische piloot leeft, die ongemerkt zoveel stress veroorzaakt. Ik neem je graag mee op een innerlijke reis naar het hier en nu. Maar geef je vooral ook tools mee, zodat je het na de training of een aantal sessies zelf kan. 

Persoonlijk
Ik woon met mijn vriend Marvin en zoontjes Moos en Luno in Amsterdam-Noord. In mijn (of onze) vrije tijd ga ik graag de natuur of de stad in of naar een leuk festival of concert. Ik ben uiteraard ook veel op de yogamat te vinden. De technieken die mij zoveel rust geven en mijn bewustzijn vergroten, deel ik graag met anderen. Thuiskomen bij jezelf… Dat gun ik iedereen!

bottom of page