top of page

Voor professionals

Het stressniveau van medewerkers is vaak veel te hoog. Mindfulness en yin yoga werken bewezen preventief bij burn-outAls gecertificeerd mindfulnesstrainer is het mijn missie om bij te dragen aan minder stress in de wereld. Een mindfulnesstraining, ook wel aandachttraining genoemd, is een geweldig middel om een (eerste) stap te zetten naar bewustzijn. En bewustzijn is dé sleutel naar minder stress. Uit ervaring weet ik hoeveel invloed stress kan hebben op de werkvloer. En hoe fijn het is als de werkgever mogelijkheden biedt om hier beter mee om te gaan. De training of les wordt meestal ook als een moment van verbinding voor het team ervaren.

  Incompany verzorg ik de onderstaande trainingen. Neem contact op voor meer informatie.

Mindfulnesstraining

De wetenschappelijk bewezen  mindfulnesstraining helpt bewustzijn creeren over stress en wat dit in de hand werkt. De training biedt tools om hier mee om te gaan. De focus ligt op awareness.

Stressreductie

 Een op maat gemaakte training waarin we direct aan de slag gaan met stress. De focus ligt op ontspanning. Een combi van mindfulness, yoga en breathwork. Eventueel te combineren met individuele coaching. 

Workshop

Yin Yoga

Medewerkers meer bewust maken van stress op een luchtige manier? In deze workshop gaan we ermee aan de slag.

Yin Yoga is voor veel medewerkers een fijne, ontspannen manier om de dag te beginnen of af te sluiten.

Contact 

Linda van Kerkhof

Tel: 06-15943314

Email: info@lindavankerkhof.nl

bottom of page